Over Ons

Windoor Solutions Benelux NV is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export, groothandel, marketing en distributie van hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van een aantal bekende merken. Wij richten ons hierbij ook sterk op het meeontwikkelen van innovatieve systemen, waarbij de focus ligt op “low-energy, passive and zero energy” en welke op een esthetisch verantwoorde wijze zijn afgestemd op zowel de Belgische als de Nederlandse gevelsituaties.

Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties met zowel fabrikant als klant. Door te investeren in relaties kunnen wij onze dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant. Zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Aan de basis hiervan staan kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten van de beste fabrikanten en uitstekende service en aftersales, waarmee wij onze klant in staat stellen een concurrerende positie te verwerven.

Windoor Solutions Benelux NV levert haar producten rechtstreeks aan bouwbedrijven, aannemers, woningcorporaties, architecten, verenigingen van eigenaren en klusbedrijven, alsook aan particuliere klanten via ons geselecteerde en exclusieve Benelux dealernetwerk.